Beschikbaarheid
De Deel is te huur voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, heisessies en feestelijke gelegenheden. Er is ook gelegenheid om in of rondom de boerderij te trouwen. Dat kan  binnen op de Deel, maar bij mooi weer ook onder de hooiberg bijvoorbeeld. Huren van De Deel is mogelijk van maandag tot en met zaterdag..

Capaciteit en indeling
De totale oppervlakte van het middengedeelte en het Coupe Cafe is bijna 100m2. Uitgaande van een volledige theater opstelling waarbij iedereen naar de spreker of beamer kijkt kunnen we maximaal 60 personen zittend kwijt. Ook dan is het Coupe Café deels te gebruiken maar daar is het zicht op de spreker beduidend minder. Als we staan en zitten combineren, omdat de sessies wat korter zijn, dan kunnen er ruim 70 personen aanwezig zijn. In een vergaderopstelling, waarbij iedereen oogcontact met elkaar kan hebben, is er plaats voor 24 personen. De lunch kan dan eventueel onder de hilt in ons Coupe Café worden geserveerd, hier staan 6 tafels elk geschikt voor 4 personen. Voor feestelijke gelegenheden kunnen we de Deel erg flexibel inrichten met tafels en statafels waaraan geborreld en gegeten kan worden. Het Coupe Café is dan erg goed te gebruiken voor kinderen of mensen die even wat meer in de luwte met elkaar willen praten. Er zijn twee toiletten beschikbaar op de Deel.

Historie
Op de Deel is nog goed te zien hoe dat gedeelte van de boerderij er vroeger uitzag. De plaats waar de koeien stonden, daar waar de boerenknechten sliepen en de balkenconstructie zijn duidelijk zichtbaar en herkenbaar. De opslagplaats van het hooi, de zogenaamde hilten, zijn ook in tact gelaten.

Catering
Afhankelijk van de grootte van de groep verzorgen wij of een cateringbedrijf de koffie en thee met eventueel wat lekkers en de borrel. Alles wat u maar bedenken kunt van een simpele lunch, buffet tot een uitgebreid diner waarbij u bediend wordt is mogelijk.

Wij streven ernaar om lokale producten te gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de kaas en zuivel van Kaasboerderij de Kopermolen en het heerlijke ambachtelijke ijs van IJsboerderij Ruitenbeek. Alles wat wij kweken in de moestuin en op de akker kan op verzoek ook verwerkt worden in de buffetten of diners.

Voorzieningen
Wij beschikken over uitstekende geluidsapparatuur met een draadloze microfoon en een vaste beamer en projectiescherm. Ons WiFi netwerk staat ook tot u beschikking. Deze faciliteiten stellen wij gratis beschikbaar.

Openingstijden
Omdat wij het voorhuis van de boerderij verhuurd hebben, hanteren wij een uiterste sluitingstijd van 21:30 uur ’s avonds, zodat iedereen uiterlijk om 22:00 uur van het terrein af kan zijn. Ook gaan we ervan uit dat er geen luide muziek wordt gespeeld.

Prijzen
De huur bedraagt per dagdeel € 250,00. Voor een hele dag is dit € 400,00.
Voor maatschappelijk betrokken organisaties uit onze regio en vrijwilligers van Groot Zandbrink gelden gereduceerde tarieven.

Alles op een rij

CAPACITEIT
Tot 70 personen

BESCHIKBAARHEID
Van maandag t/m zaterdag eindtijd 21.30u

CATERING
Lunches, borrel & hapjes en buffetten

VOORZIENINGEN
Geluidsapparatuur, microfoon, beamer, scherm, wifi

PARKEREN
Ruime parkeermogelijkheden op en direct rondom terrein (gratis)

 

Offerte aanvragen

 

Het Theehuis huren?

Op zoek naar andere een andere ruimte? Bekijk ook eens de mogelijkheden van ons Theehuis!

 

Theehuis huren


Maatschappelijke functie

Hoeve Groot Zandbrink is een monumentale boerderij op een unieke lokatie. Midden in het agrarisch landschap en met een rijke historie. De boerderij heeft een bestemming als groen activiteitencentrum. Het accent ligt op recreatie en educatie. Dit speelt in op een groeiende maatschappelijke behoefte.

Contact

Bel ons
+31 (0)6 15 60 29 94
Bezoek ons
Postweg 2, 3831 SE Leusden
Bereikbaar met OV

Website: Bonte Muizen