Mallejan aan de wandel plus

Cabaretvoorstelling "Het gras bij de buren"

Voorstelling in boerenschuur
Het Mallejan Kleinkunst Festival Amersfoort gaat deze herfst aan de wandel in het boerenland! In de schuur op de boerderij van de familie Hardeman geeft Margriet Bolding drie maal een cabaretvoorstelling tijdens de jaarlijkse Houtdag rond Hoeve Groot Zandbrink.

“Het gras bij de buren”
Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien zonder verdachte pakketjes die de halve stad in rep en roer brengen: het platteland lonkt. Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Waar je ook bent en bij wie, je neemt altijd jezelf mee.

In 2008 won Margriet Bolding de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende
cabaretprogramma’s die in heel Nederland zijn te zien. Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een
organisatiepsycholoog… en deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.

>  Aanvang voorstellingen: zaterdag 22 september 2018 om 12:00 uur, 13:15 uur en 14:30 uur

>  Duur voorstelling: 30 minuten (verkorte uitvoering van ‘Het gras bij de buren’)

>  Locatie: Fam. Hardeman, Postweg 19 in Leusden

>  U kunt bij de familie Hardeman parkeren, maar kunt ook de voorstelling combineren met een wandeling vanaf Groot Zandbrink.

KOOP KAARTEN

Combineer de voorstelling met Houtdag en Wandeling!

We adviseren u om het cabaretbezoek te combineren met een fraaie landschapswandeling van 6 kilometer. U vertrekt dan een half uur voor aanvang van de voorstelling vanaf Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2 in Leusden. Na een korte wandeling door de bossen arriveert u dan op tijd voor de voorstelling van Margriet Boulding. Na afloop van de voorstelling vervolgt u de wandeling. Onderweg kunt u uitleg krijgen van de beheerders van Landgoed De Boom over het bosbeheer op het landgoed. Bij terugkomst op Groot Zandbrink komt u op het terrein van de nostalgische Houtdag waar volop activiteiten gaande zijn. Meer informatie over de Houtdag.

DEELNAME AAN DE WANDELING, TOEGANG TOT DE HOUTDAG EN PARKEREN GRATIS.


Maatschappelijke functie

Hoeve Groot Zandbrink is een monumentale boerderij op een unieke lokatie. Midden in het agrarisch landschap en met een rijke historie. De boerderij heeft een bestemming als groen activiteitencentrum. Het accent ligt op recreatie en educatie. Dit speelt in op een groeiende maatschappelijke behoefte.

Contact

Bel ons
+31 (0)6 15 60 29 94
Bezoek ons
Postweg 2, 3831 SE Leusden
Bereikbaar met OV

Website: Bonte Muizen