Beschikbaarheid
Ons Theehuis is, buiten de reguliere openingstijden, overdag te huur, van maandag tot en met vrijdag. In de periode van april tot oktober wordt het Theehuis niet verhuurd op woensdag.
De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten zoals workshops en feestelijke gelegenheden. Voor een groep tot maximaal 25 personen voor een borrel en maximaal 15 personen voor een lunch. Oppervlakte is een kleine 50m2 met 22 zitplaatsen, waarvan een vijftal aan de bar/balie en in “opa’s rookstoelenhoek”.

Beschrijving
Ons Theehuis bevindt zich op de plaats van een voormalige hooiberg die op een moderne manier weer is opgebouwd met veel glas en een kap van Cortenstaal. Het terras wordt mede gevormd door een authentieke houten hooiberg met een rieten kap die wij grotendeels zelf hebben gebouwd. De inrichting is nostalgisch met een hint naar de oude boerenkeuken uit de jaren vijftig met de karakteristieke rookstoelen rondom de kolenkachel. Het motto is ‘Doe niet te veel maar doe dat wat je doet/serveert goed’. Niet het vele is goed maar het goede is veel.

Catering
Voor consumpties worden de prijzen gehanteerd die op de spijskaart staan. In geval van een lunch in het Theehuis kunt u een offerte aanvragen.

Prijzen
Voor activiteiten in het theehuis bedraagt de huurprijs € 50,00 (inclusief BTW) per dagdeel.

 

Bekijk de spijskaart

Foto's

theehuis 1 web

 

Alles op een rij

CAPACITEIT
Tot 25 personen

BESCHIKBAARHEID
Van april tot oktober: vier dagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
Van oktober tot april: van maandag tot en met vrijdag

CATERING
Spijskaart, lunches en borrel & hapjes

PARKEREN
Ruime parkeermogelijkheden op en direct rondom terrein (gratis)

 

Offerte aanvragen

 

De Deel huren?

Op zoek naar andere een andere ruimte? Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze Deel!

 

De Deel huren


Maatschappelijke functie

Hoeve Groot Zandbrink is een monumentale boerderij op een unieke lokatie. Midden in het agrarisch landschap en met een rijke historie. De boerderij heeft een bestemming als groen activiteitencentrum. Het accent ligt op recreatie en educatie. Dit speelt in op een groeiende maatschappelijke behoefte.

Contact

Bel ons
+31 (0)6 15 60 29 94
Bezoek ons
Postweg 2, 3831 SE Leusden
Bereikbaar met OV

Website: Bonte Muizen